Aktualni projekt- Hotel Excelsior, Dubrovnik

Jedan od naših aktualnih referentnih objekata zasigurno je Hotel Excelsior u Dubrovniku koja svoja vrata za prve goste otvara početkom svibnja (2017. g.).

Smješten u bivšoj kraljevskoj vili iz 1913.g. i izgrađen tako da u potpunosti iskoristi zapadnu stranu gledajući na zaštićeni Stari grad, Hotel Excelsior Dubrovnik ima zavidan položaj - samo pet minuta šetnje od srednjovjekovnih gradskih zidina. Veličanstvenost ovog okruženja u potpunosti možete cijeniti tek kada se u njemu nađete: spokojni vrtovi idealni za šetnju, privatna plaža, tri restorana s mnogobrojnim prostranim terasama, sve s nezaboravnim pogledima na Jadran i Dubrovnik. Za dodatni dašak luksuza, tu je glamurozni wellness i spa centar s ponajvećim unutarnjim bazenom u gradu.

Investitori su nam povjerili izvođenje strojarskih instalacija koje uključuju klimatizacijske i ventilacijske sustave te sustave za grijanje. Uz navedeno izvodili smo i plinske, vodovodne i kanalizacijske instalacije za čije smo se izvođenje u zadnjih 27 godina specijalizirali i po čemu smo prepoznati od strane investitora i struke.

 

PET-PROM tim još jednom je pokazao da iza njihovog rada stoji odgovornost i stručnost u realizaciji objekata koji zahtijevaju najvišu razinu kompetentnosti i besprijekornosti u izvedbi radova.

Ponosimo se još jednim priznanjem našeg rada i cijelim PET-PROM timom!

 

Izvor: Hotel Excelsior Dubrovnik, arhiva Adriatic Luxury Hotels; PET-PROM d.o.o. arhiva

GALERIJA