Zumtobel / Kategorije proizvoda

Kategorije proizvoda

Šinski sustavi i reflektori

Za različite namjene: reflektori se mogu koristiti za naglašenu i za opću rasvjetu. Njihova izuzetna fleksibilnost postaje vidljiva kada se koristi u kombinaciji sa šinskim sustavom, čime se omogućuje instalacija na bilo kojem mjestu u šinskom sustavu.

Modularni rasvjetni sustavi

Modularni dizajn osigurava maksimalnu fleksibilnost i sposobnost jednostavnog kombiniranja. To omogućuje modularnim rasvjetnim sustavima da se povećavaju u skladu s rastućim zahtjevima.

Ugradbena plafonska svjetiljka (downlighter)

Zumtobel-ova ugradbena plafonska svjetiljka može se lako uklopiti u dizajn interijera pružajući suptilno osvjetljenje sa plafona, a da pritom zadovoljava najstrože zahtjeve.

Ugradna rasvjeta

Ugradbene svjetiljke uklapaju se u plafon neprimjetno i nenametljivo, čime glavni naglasak pada na arhitekturu.

Nadgradna i viseća rasvjeta

Površinski se montira na plafon ili visi iz njega izgledajući kao da pluta. I jedna i druga kombinacija svjetiljaka pruža savršeno svjetlo za bilo koju visinu stropa.

Samostojeće i zidne svjetiljke

Fleksibilno radno okruženje ovisi o fleksibilnosti rasvjete. Samostojeća rasvjetna tijela mogu se postaviti bilo gdje u prostoriji, pružajući izravnu i neizravnu svjetlost gdje god korisnik to treba. Svjetiljke postavljene u i na zidu stvaraju ugodnu atmosferu, a također pomažu da se pokaže sigurnosni put duž koridora, šetnica i na uglovima.

Kontinuirani linijski sustavi

Glavne prednosti kontinuiranih linijskih sustava su: lako se uklapaju i jednostavni za prilagodbu te pružaju mogućnost za kombiniranje. Svjetiljke imaju jednostavan dizajn.

Industrijske svjetiljke i vanjski reflektorski sustavi

Napredna industrijska rasvjetna tijela imaju malu potrošnju električne energije, a s obzirom na njihovu izdržljivost troškovi održavanja su niski.

Svjetiljke s dodatnom zaštitom

Svjetiljke s dodatnom zaštitom koje se montiraju na bilo koje mjesto. Ovisno o zahtjevu, zaštićene su od vanjskih utjecaja prašine i pijeska, vrućine i hladnoće ili vode.

Fasadna, scenska i vanjska rasvjeta

Fasadne svjetiljke poboljšavaju arhitektonski dizajn zgrade i pružaju bogato raznoliko isticanje detalja zahvaljujući usmjerenoj svjetlosti. Scenskom rasvjetom mogu se prenijeti slike, poruke raspoloženja i stvoriti poseban fokus.

Sustavi upravljanja

Sustavi upravljanja rasvjetom vode brigu o tome da u svako doba dana i noći, ovisno o potrebi, uvijek bude upotrebljena odgovarajuća rasvjeta. To se postiže raznim komponentama (senzori dnevne svjetlosti, dojavnici pokreta, upravljanje žaluzinama i jednostavnim upravljačkim uređajima). Inteligentni sustavi upravljanja osiguravaju kako u malim tako i u velikim građevinama uštedu energije i povećavaju ugodnu atmosferu za ljude.

Panik i evakuacijska rasvjeta

Diskretan izgled, jednostavna ugradnja i niski troškovi održavanja – karakteristike Zumtobel sigurnosne rasvjete, bez obzira radi li se o napajanju iz centralne ili lokalne baterije. U slučaju nastanka kritične situacije možete se osloniti na bezkompromisno i sigurno funkcioniranje sigurnosne rasvjete.